« Feestelijk geopend»

Gepubliceerd op 01-07-2017

Coloury Mode feestelijk geopend in nieuwe pand

De enorme verbouwing van het pand aan de Kapelstraat zit erop en de laatste week heeft de verhuizing plaatsgevonden van Coloury Mode in Heeze. Vrijdagavond was de feestelijke opening van de nieuwe winkel en kwamen familie, vrienden, bekenden en Heezer ondernemers de felicitaties overbrengen en een kijkje nemen in de splinternieuwe damesmodezaak in hartje Heeze.

Uiteraard had eigenaresse en gastvrouw Lonneke van Geel gezorgd voor een hapje en een drankje en straalde zij van oor tot oor. De nieuwe winkel voldoet geheel aan de eisen van 2017 en is van hoge kwaliteit. De service en de klantgerichtheid van Coloury Mode blijven als vanouds en het is zeer zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in de moderne damesmodezaak aan de Kapelstraat 66 in Heeze.

Een moderne look, een inrichting van deze tijd, een brede collectie aan kleding en accessoires en een kopje koffie voor de gasten maken Coloury Mode een modezaak die zeker gezien mag worden in Heeze en een aanwinst is voor het winkelaanbod. Met ingang van 1 juli heeft de winkel aangepaste openingstijden. Van dinsdag tot en met vrijdag is de winkel geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zondagen en maandagen is Coloury Mode gesloten uitgezonderd de koopzondagen in het jaar. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en de laatste damesmode? Volg Coloury Mode op FACEBOOK en op de website.

Bron: Heeze24
Foto's: BEKIJK HIER 

1498924770216332acba18a11cfef38d70c78284f7.jpg